Hulp inroepen? Ik?

Er was een tijd dat mijn nieuwe liefde bij ons kwam wonen, en ik graag wilde dat “mijn huis” ook zou voelen als “zijn thuis”. Ik wist niet hoe ik dat moest aanpakken. Ik begon hem uit te vragen, maar hij vond het allemaal niet zo’n big deal. Ik wel, en ik wist niet hoe te beginnen. Uiteindelijk besloot ik een adviseur in te schakelen. Het werd een Feng Shui adviseur.

Wat een geweldige stap was dat! Het advies was uitgebreid en veelzijdig, over open en gesloten kasten, het afschermen van de eethoek, het terras buiten visueel bij het woongevoel betrekken met spiegels en planten die bijen moesten lokken, en nog zoveel meer. Zoveel meer dan ik verwachtte…

Het advies was niet goedkoop. Het blijkt wel een geweldige investering. Zelfs een huis verder hebben we er nog wat aan. Het heeft ons verrijkt tot vandaag toe.

Een investering in jezelf

Misschien ben jij ook zo’n zelfstandige dame, die alles zelf kan en wil. Die hard werkt tot ‘s avonds laat om het voor iedereen goed te laten zijn. En misschien denk ook jij wel eens “ik zou best een beetje hulp kunnen gebruiken!”

bordjes in de lucht

Wat zoek je dan? Hulp voor dingen van de korte termijn? Iemand die de boel aan kant brengt voor je? Een boodschappenservice? Dat soort services zijn fijn, want je hoeft nu even niet alles zelf te doen. Intussen dienen al deze zaken zich volgende week opnieuw aan. Het effect is niet structureel.

Je kunt ook denken aan support voor de lange termijn. Iets dat bijdraagt aan jou, waardoor je in de toekomst dingen anders, makkelijker doet. Als vrouw is het ook belangrijk om iets voor jezelf te doen, voor de lange termijn, waardoor je het in de toekomst gemakkelijker hebt.

Dat was ook waarom ik mijzelf en mijn nieuwe partner een Feng Shui advies gunde. Ik had best ideeën, maar met de hulp van een professional kwamen we zoveel verder.

bloemen

Als ik kijk naar mijn werk, waarbij ik met vrouwen werk om hun authenticiteit zichtbaar te maken, dan werkt het daar ook zo. Je leven gaat zoveel fijner als jij op je gemak bent met jezelf, en je eigenheid gaat benadrukken, en jezelf gaat onderscheiden. Wie ben je dan?

Makkelijk gezegd. Niet zo makkelijk gedaan. Ik vind het fijn om je met mijn kennis en ervaring jou 40 stappen verder te brengen in korte tijd. Verder in je carrière, verder in je zelfpresentatie, waar je kleding onderdeel van uitmaakt. Je kleding is een megafoon voor wat er onder zit. Ben je onzeker? Dan straalt dat door in je uitstraling.

Kun je je voorstellen hoe het is als je in korte tijd nieuwe dingen leert over jezelf? De mooie en bijzondere kanten aan jezelf? Een steuntje in de rug krijgt om jezelf krachtig te presenteren tijdens een voor jou belangrijk moment, een sollicitatie of een fotoshoot? En daarbij dingen leert waar je zelf nooit aan zou denken? Hoe zou je je voelen na zo’n advies?

Dit is wat mijn klanten erover zeggen:

  • “Wat een fijne, leuke, inspirerende sessie”

  • “Ik weet dat ik altijd precies krijg wat ik nodig heb”

  • “Ik kan het oordeel over mezelf dat ik 10 kg te zwaar ben, loslaten, en prachtige kleding kopen die past bij mijn figuur. Bij het figuur dat ik nu heb…”

  • “Dat ik genoeg ben; dat ik er mag zijn”

  • “Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen”

  • “Ik voel me goed over mezelf, als mezelf”

  • “Jij hebt ervoor gezorgd, dat ik me zelf kon opmaken voor mijn fotoshoot, en dat ik me durfde te laten zien zoals ik ben”

  • “Ik begin kleding zelfs een beetje leuk te vinden”

  • “Nu ik weet waar ik op moet letten, kan ik het ook wel vinden in de winkels, steeds beter”.

  • “Na jouw advies ben ik aangenomen voor een baan; daarvoor solliciteerde ik me al een jaar suf, zonder succes”.

hulp inroepen als vrouw

Denk niet dat ik het hier heb over wanhopige mensen. Mijn klanten zijn stuk voor stuk sterke en intelligente vrouwen. Ze komen omdat ze voor een belangrijke situatie staan, of net nadat ze een grote verandering in hun leven hebben doorgemaakt, en het even niet meer zo goed weten, of snel willen doorstappen. Perfecte situaties om een afspraak met mij te maken.

Upgrade je Uitstraling

Om het je makkelijk te maken heb ik één compact en laagdrempelig programma waarmee je kunt starten: “Upgrade je Uitstraling”. Je kunt het voorbij laten gaan, en alles zelf uitknobbelen. Of te kiezen om de snelle route te nemen en Upgrade je Uitstraling te boeken. Ik vind het heerlijk om me in jou te verdiepen en je te inspireren tot een makkelijke, fijne en snelle manier van handelen.
Kies uit de varianten van het programma wat het best past bij jouw situatie, en boek het programma online. Snel en gemakkelijk. Daarna neem ik contact met je op om een afspraak in te plannen.

Upgrade je Uitstraling met de hulp van Riet als expert

Upgrade je Uitstraling is een leuk cadeautje om aan Sint of voor Kerst te vragen, voor Valentijn, Moederdag of je verjaardag.  Ik help je jezelf zichtbaar te maken op een authentieke manier. En zo ook herkenbaar te blijven, als jezelf en voor jezelf.

Twijfel je nog?

Binnenkort geef ik weer een gratis online training over het verhaal dat je aan anderen vertelt met je uitstraling. Wat mensen denken zodra jij binnenstapt. De training is gratis. Doe je mee?