“Ik ben net een cameleon; ik heb geen echte stijl!”

Ken je dat gevoel? De ene dag verschijn je in sportieve kleding. De volgende dag straal je klassieke elegantie uit. En soms kleed je je zelfs een beetje excentriek. Je voelt je als een cameleon. Je bent er ook gewend aan geraakt!

Een inspirerende ontmoeting

Deze week heb ik een geweldige ontmoeting gehad met een vrouw die zichzelf ook een cameleon noemt. Ze deelde haar inspirerende transformatieproces met me. Van altijd voor anderen zorgen, verschuift ze nu richting meer zelfliefde en zelfzorg. Haar kledingkast verandert van louter praktisch naar verfijnde stoffen en levendige kleuren.

Ik heb verteld over de stappen van mijn programma, genaamd ‘Elegant in een Dag.’

  • We nemen een duik in de wereld van kleuren en kleurencombinaties.
  • Daarna perfectioneren we pasvormen en stijl.
  • Uiteindelijk duiken we diep in het onderwerp Stijlpersoonlijkheid, ‘De Stijl van je Hart.’

Van cameleon op weg naar je eigen stijl

In ‘Elegant in een dag’ werken we met negen unieke stijlen, waaruit elke vrouw haar drie favorieten kiest. Er zit een slimme methode achter het vinden de stijl die bij je past. En wanneer je dat eenmaal hebt ontdekt, kun je afscheid nemen van dat cameleon-achtige gedrag. Het dragen van jouw eigen, unieke stijl heeft allereerst impact op jezelf. Het geeft je een fijn gevoel, en het zorgt ervoor dat jouw kleding echt bij jou past. Jij en je outfits worden een harmonieus geheel.

Het is prettig dat anderen dit meteen opmerken. Jouw non-verbale communicatie sluit perfect aan bij hoe anderen jou als individu ervaren. Geen onzekerheid meer over wie je vandaag zal zijn!

een stijl die bij je past

Duidelijke communicatie

Jouw kleding is een geweldige manier om aan de wereld te laten zien wie je bent. Soms kun je anderen zelfs een beetje waarschuwen. Een van mijn klanten deelde met mij: “Mensen schrikken soms van me, ook mannen. Ik geef trainingen en ik kan behoorlijk direct zijn, dat verwachten ze niet van me.” Samen hebben we haar stijlpersoonlijkheid onderzocht. Door haar eigen stijl aan te scherpen met wat stoere accenten, verdween dat verrassingseffect. Nu vertelt haar kleding de deelnemers wat ze van haar kunnen verwachten. Haar communicatie is eenduidiger en effectiever. Iedereen is tevreden, en zij straalt met haar eigen unieke stijl.

Elegant in een dag

Elegant in een dag is een programma van een dag + een vervolgsessie, live of via Zoom.
Daarnaast doe ik wat nodig is om je te inspireren de stappen te zetten die nodig zijn voor jouw transformatie.
Denk aan simulaties voor een ander kapsel, suggesties van kledingcombinaties die specifiek zijn voor jou.

Informeer naar het programma tijdens een korte kennismaking.