Maak van je outfit een avontuur!

Breng  inspiratie in je look

De eerste indruk telt

Mensen trekken hun conclusies op basis van wat ze zien, nog voordat je iets zegt. Met een goede uitstraling laat je zien wie jij bent. In een Upgrade je Uitstraling sessie help ik je keuzes te maken die echt bij jou horen. Of het nu gaat om kleding voor een sollicitatie of bruiloft, het veranderen van je haarkleur, of het kopen van een nieuwe bril. Wij weten allemaal dat het uiteindelijk om de inhoud gaat en niet om het plaatje. Toch is de eerste indruk van cruciaal belang. Gun jezelf een krachtige entree!

Riet de Vlieger

Riet de Vlieger, certified image professional

Upgrade je uitstraling!

Upgrade je Uitstraling

Kom op je best over op momenten die belangrijk voor je zijn. Je uitstraling is jouw fysieke visitekaartje. Die verdient van tijd tot tijd een update. Ik geef je hartelijke en deskundige feedback op wat jij intuïtief doet. In korte tijd krijg je precies de juiste informatie om verder te kunnen en je uitstraling te upgraden. Zelf, of samen met mij.

Ook professionele kleding mag prettig zijn in het dragen. Leer hoe je die fijne kleding op een geweldige manier kunt combineren tot een outfit die in harmonie is met jou, in alle opzichten.

Jij kiest met welk onderwerp je aan de slag wilt, en boekt vervolgens online het programma van jouw keuze. Ik neem contact met je op om een tijd in te plannen.

Ja, dat wil ik!

Speel op safe en upgrade je uitstraling samen met mij

…..

Riet, Certified Image Professional

Riet de Vlieger, senior image consultant

 • De enige door AICI gecertificeerde image professional in Nederland

 • Ik breng ruim 20 jaar aan ervaring mee

 • Als consultant en trainer

Kies de variant bij jouw wens of vraag:

paars

Shinen op een feest?
Dat kan! Upgrade je look, upgrade je uitstraling. Kom binnen op een elegante en zelfbewuste manier.

blauw

Presentatie of sollicitatie?
Stem je outfit zorgvuldig af op de situatie. Geef jouw zachte uitstraling de stevige overtuiging die je verdient

roze groen

Nieuwe haarkleur of kapsel?
Welke haarkleur past geweldig bij je? En welk kapsel flatteert jou? We onderzoeken het met online en offline tools.

paars blauw

Video of opname voor de televisie?
We treffen voorbereidingen voor twee geschikte outfits waarmee je deskundig in beeld komt

roze rood

Toe aan een nieuwe bril?
Laten we samen een leuke bril voor jou zoeken! Eentje die perfect past bij jouw gezicht en gewenste uitstraling.

fel roze

Twijfel of een outfit nog kan?
Frisse feedback op drie van je outfits. Ik zet al mijn creativiteit in zodat jij je kleding kunt blijven dragen op een eigentijdse manier.

Riet helpt je de eigenschappen die je hebt, maar die misschien een beetje verstopt zitten, te versterken.

Karin de Schipper

Riet is een bevlogen vakvrouw. Na elk gesprek met Riet voel ik me er al beter uit zien!

Saskia van de Riet

Tijdens een presentatie aan 1200 ondernemers stond ik er echt in optimale vorm! Riet, dank je wel!

Anneke Kaptein

reactie van een klant
Hallo Riet,
Ik ben heel blij dat je met me mee bent gegaan om een leuke bril te vinden. Deze voelt goed, hij staat leuk en is ook een beetje stoer. Dat past bij mij en is precies wat ik wilde. Echt super.
Esther……..
Welke variant kies jij?

Upgrade je uitstraling:

 • Ik help je om keuzes te maken die echt bij jou horen

  • Het voelt fijn om er goed uit te zien.
  • Ik denk met je mee om de beste oplossing te vinden voor jouw uitstralingsvraagstuk.
  • Zo geef je je uitstraling de stevigheid die jij verdient.
 • To the point, kort en krachtig programma

  • Een leuke, kernachtige sessie om verrassende combinaties met je kleding te maken
  • We upgraden je uitstraling voor je werk, of juist voor je vrije tijd.
  • Professionele kleding mag ook comfortabel zijn. Laat me je helpen met de voorbereiding op jouw presentatie of sollicitatie.
  • Cadeautje voor jezelf!
 • Jij bent belangrijk

  • Zorg dat je uitstraling jouw kwaliteit onderstreept.
  • Als je er goed uitziet, kun je je de hele dag focussen op je taak.
  • Zodra je weet dat je er goed uitziet, kun je ontspannen.
  • Alles is in harmonie met jou. Dat geeft zelfvertrouwen!
 • Dit kan het begin zijn…

  • Ik vind het heel leuk om mensen zoals jij te ontmoeten en mijn kennis te delen.
  • In deze sessie pakken we één vraagstuk aan. Misschien krijg je de smaak te pakken. Ik help je met genoegen met meer vragen waar je iets mee wilt.
  • Dit programma is fantastisch als cadeau. Of leuker nog: boek het programma voor jullie samen (maximaal 2 personen gelijktijdig).
zakenvrouw

Boek het programma nu

Samen pakken we een concreet vraagstuk aan.
Het is nog gezellig ook…

Met mijn eerlijke en liefdevolle feedback kom je verder.

idee

Prijs: € 147,00
incl. btw

Info en Boeking

Koop een cadeau voucher

Wil je iemand verrassen?
Geef haar een voucher cadeau

Voor moeders, dochters, zussen, collega’s, vriendinnen…

hartje

Prijs: € 147,00
inclusief btw

Bestel je voucher(s)
Voucher inwisselen

Meer reacties van klanten

In de sessie met Riet besprak ik hoe ik me kon kleden voor twee belangrijke afspraken op één dag, zonder me tussentijds om te kleden, met kleding uit mijn eigen kast. Het bleek de perfecte voorbereiding in weinig tijd. Door de goede voorbereiding van zowel mijn kledingkeuze als mijn communicatie, kon ik alles loslaten en me concentreren op wat die dag gebeurde. Ik heb me de hele dag goed gevoeld, zonder te ver af te zijn van mijn persoonlijkheid. In de gekozen outfit voelde ik me krachtig en comfortabel.

Marieke Schapers

Voor een conferentie in Amerika op een tallship heb ik de hulp van Riet ingeschakeld. Als Nederlandse expert begeleidde ik 2 workshops met mensen van verschillende instanties in Miami en Florida. We hebben samen de setting besproken en de gewenste uitstraling. Ze heeft me geholpen om de puntjes op de I te zetten met mijn outfits. Daarnaast had ze uit haar eigen ervaring met conferenties op andere continenten nog waardevolle tips. Hierdoor begon ik zonder stress over mijn uitstraling aan de conferentie.

Martine