Maak van je outfit een avontuur!

Breng  inspiratie in je look

De eerste indruk telt

Mensen trekken hun conclusies op basis van wat ze zien, nog voordat je iets zegt. Met een goede uitstraling laat je zien wie jij bent. In een Upgrade je Uitstraling sessie help ik je keuzes te maken die echt bij jou horen. Of het nu gaat om kleding voor een sollicitatie of bruiloft, het veranderen van je haarkleur, of het kopen van een nieuwe bril. Wij weten allemaal dat het uiteindelijk om de inhoud gaat en niet om het plaatje. Toch is de eerste indruk van cruciaal belang. Gun jezelf een krachtige entree!

Riet de Vlieger

Riet de Vlieger, certified image professional

Upgrade je uitstraling!

Upgrade je Uitstraling

Kom op je best over op momenten die belangrijk voor je zijn. Je uitstraling is jouw fysieke visitekaartje. Die verdient van tijd tot tijd een update. Ik geef je hartelijke en deskundige feedback op wat jij intuïtief doet. In korte tijd krijg je precies de juiste informatie om verder te kunnen en je uitstraling te upgraden. Zelf, of samen met mij.

Ook professionele kleding mag prettig zijn in het dragen. Leer hoe je die fijne kleding op een geweldige manier kunt combineren tot een outfit die in harmonie is met jou, in alle opzichten.

Jij kiest met welk onderwerp je aan de slag wilt, en boekt vervolgens online het programma van jouw keuze. Ik neem contact met je op om een tijd in te plannen.

Speel op safe en upgrade je uitstraling samen met mij

…..

Riet, Certified Image Professional

Riet de Vlieger, senior image consultant

 • De enige door AICI gecertificeerde image professional in Nederland

 • Ik breng ruim 20 jaar aan ervaring mee

 • Als consultant en trainer

Kies de variant bij jouw wens of vraag:

paars

Feest, presentatie of sollicitatie?
Upgrade je look, upgrade je uitstraling en vergroot je impact. Kom binnen op een elegante en zelfbewuste manier.

blauw

Professioneel met make-up     CADEAUTIP
Kan je make-up wel een oppepper gebruiken? Gebruik kleuren die perfect bij jou passen. Inclusief make-up t.w.v. € 75,00.

roze groen

Een nieuw figuur? Een nieuwe look!
Nadat je bent afgevallen heeft je figuur iets anders nodig dan voorheen om er elegant uit te zien. Durf jij ook die stap te zetten?

paars blauw

Fotoshoot of opname voor de televisie?
We treffen voorbereidingen voor geschikte outfits waarmee je deskundig in beeld komt. En waarin je je de hele dag mooi voelt.

roze rood

Toe aan een nieuwe bril?
Laten we samen een leuke bril voor jou zoeken! Eentje die perfect past bij jouw gezicht en gewenste uitstraling.

fel roze

Geef drie van je outfits een boost
Frisse feedback op drie van je outfits. Ik zet al mijn creativiteit in zodat jij op een eigentijdse manier met je kleding verder kunt.

Riet helpt je de eigenschappen die je hebt, maar die misschien een beetje verstopt zitten, te versterken.

Karin de Schipper

Riet is een bevlogen vakvrouw. Na elk gesprek met Riet voel ik me er al beter uit zien!

Saskia van de Riet

Tijdens een presentatie aan 1200 ondernemers stond ik er echt in optimale vorm! Riet, dank je wel!

Anneke Kaptein

Ik waardeer Riet haar ervaring en doorleefde expertise. Ze weet ‘kleine’ verbeteringen aan te brengen, die ik van mezelf niet zie. Ze heeft er duidelijk plezier in mij verrassende tips te geven, waardoor ik me weer wat blijer voel met en over mezelf, na een periode van veel verdriet. Haar ogen gaan stralen als ze een ‘konijn uit de hoge hoed tovert’ en me helemaal verrast met iets dat ik nog niet wist over mezelf.

Ik volgde een Upgrade je Uitstraling sessie als voorbereiding op een belangrijke fotoshoot. Riet neemt alle tijd en aandacht. Ze let goed op dat haar tips bij mijn dagelijkse ‘werk/gedrag’ passen. Ze let er ook op of de stoffen goed vallen.

Met het shoppable board ging ik heerlijk online shoppen en kocht de mooiste jurk ooit. (had mezelf wijsgemaakt dat ik die niet kon dragen, jurken)

Riet is als geen ander in staat om mijn garderobekast én uitstraling helemaal te laten weerspiegelen wie ik ben én me weer blij te maken met hoe ik eruit zie. Ik ben blij met het vervolg straks.

Jacqueline Moleman
de jurk
reactie van een klant
Hallo Riet,
Ik ben heel blij dat je met me mee bent gegaan om een leuke bril te vinden. Deze voelt goed, hij staat leuk en is ook een beetje stoer. Dat past bij mij en is precies wat ik wilde. Echt super.
Esther……..

Upgrade je uitstraling:

 • Ik help je om keuzes te maken die echt bij jou horen

  • Het voelt fijn om er goed uit te zien.
  • Ik denk met je mee om de beste oplossing te vinden voor jouw uitstralingsvraagstuk.
  • Zo geef je je uitstraling de stevigheid die jij verdient.
 • To the point, kort en krachtig programma

  • Een leuke, kernachtige sessie om verrassende combinaties met je kleding te maken
  • We upgraden je uitstraling voor je werk, of juist voor je vrije tijd.
  • Professionele kleding mag ook comfortabel zijn. Laat me je helpen met de voorbereiding op jouw presentatie of sollicitatie.
  • Cadeautje voor jezelf!
 • Jij bent belangrijk

  • Zorg dat je uitstraling jouw kwaliteit onderstreept.
  • Als je er goed uitziet, kun je je de hele dag focussen op je taak.
  • Zodra je weet dat je er goed uitziet, kun je ontspannen.
  • Alles is in harmonie met jou. Dat geeft zelfvertrouwen!
 • Dit kan het begin zijn…

  • Ik vind het heel leuk om mensen zoals jij te ontmoeten en mijn kennis te delen.
  • In deze sessie pakken we één vraagstuk aan. Misschien krijg je de smaak te pakken. Ik help je met genoegen met meer vragen waar je iets mee wilt.
  • Dit programma is fantastisch als cadeau. Of leuker nog: boek het programma voor jullie samen (maximaal 2 personen gelijktijdig).
zakenvrouw

Boek het programma nu

Samen pakken we een concreet vraagstuk aan.
Het is nog gezellig ook…

Met mijn eerlijke en liefdevolle feedback kom je verder.

idee

Prijs: € 147,00
incl. btw

Koop een cadeau voucher

Wil je iemand verrassen?
Geef haar een voucher cadeau

Voor moeders, dochters, zussen, collega’s, vriendinnen…

hartje

Prijs: € 147,00
inclusief btw

Meer blije klanten

Voor een conferentie in Amerika op een tallship heb ik de hulp van Riet ingeschakeld. Als Nederlandse expert begeleidde ik 2 workshops met mensen van verschillende instanties in Miami en Florida. We hebben samen de gewenste uitstraling besproken.

Ze heeft me geholpen om de puntjes op de I te zetten met mijn outfits. Daarnaast had ze uit haar eigen ervaring met conferenties op andere continenten nog waardevolle tips. Hierdoor begon ik zonder stress over mijn uitstraling aan de conferentie.

Martine

In de sessie met Riet besprak ik hoe ik me kon kleden voor twee belangrijke afspraken op één dag, zonder me tussentijds om te kleden, met kleding uit mijn eigen kast. Het bleek de perfecte voorbereiding in weinig tijd.

Door de goede voorbereiding van zowel mijn kledingkeuze als mijn communicatie, kon ik alles loslaten en me concentreren op wat die dag gebeurde. Ik heb me de hele dag goed gevoeld, zonder te ver af te zijn van mijn persoonlijkheid. In de gekozen outfit voelde ik me krachtig en comfortabel.

Marieke Schapers

Je bent heel goed in je vak

In het gesprek dat we hadden aan de telefoon was je al gevend. Je zei dingen op basis van wat je gezien en gelezen had, waar ik al iets mee kon. Ook de communicatie tussendoor vond ik heel prettig, begripvol. Je bent fijn, rustig, aanwezig.

Het meest waardevol is voor mij dat mijn foto’s straks uitstralen wie ik ben, en ook wat ik te bieden heb – het non-verbale stuk. Jij weet woorden te geven en te vertalen naar kleuren en kleding, naar jouw wereld van uitstraling.

Bijzonder vind ik het contact met jou. Ik ging zitten en het leek dat we elkaar al tien keer hadden gezien.

Marianne Boerman, coach
www.marianneboerman.nl

Een op een sparren

Na 15 jaar onzichtbaar te zijn geweest is het fijn eens feedback te krijgen over hoe ik me laat zien. Hoe onderscheid ik me van anderen zonder gek te doen?

Upgrade je Uitstraling resulteert voor mij in bewustwording op mijn professionaliteit. De tips, die algemeen lijken, werden heel persoonlijk gepresenteerd.

Door die persoonlijke aandacht leerde ik dat ik goed genoeg ben. En dat ik alleen moet kiezen waar ik het lichtje op schijn, met kleine aanpassingen: Hoe vertel ik mijn verhaal, en hoe blijf ik bij mezelf?
Hier kom ik echt verder mee.

Kristel