Ben jij ook hard aan het werk om alles af te krijgen voor je op vakantie gaat? Om vervolgens thuis nog voorbereidingen te doen om weg te kunnen?

Misschien denk je dat het wel even zal duren voor je je oververmoeidheid kunt inruilen voor een ontspannen vakantiegevoel. Ik wil je daarom graag een paar tips geven om die switch gemakkelijk te maken. En veel eerder. Met tips om je vakantiekoffer in te pakken.

Met de vakantie voor de deur wil ik graag een paar mooie kleurcombinaties met je delen. Deze kleurencombinaties zullen je helpen om er stralend uit te zien. Ze geven je direct een zongebruinde uitstraling. Alsof je zo van het strand komt.

Ontdek welke kleuren voor jou dit effect kunnen creëren. En ga de zomervakantie vol zelfvertrouwen tegemoet. Ook al heb je tot het laatst toe gewerkt.

turquoise met goud en geel met wit zijn mooie kleurcombinaties voor een zomerse uitstraling

Heb je een lichte huidtint?

Creëer een frisse look met turquoise en goud

Turquoise en goud vormen een mooie kleurcombinatie waarmee je een frisse look creëert. Het turquoise accentueert de roodtinten in je huid, waardoor je meteen wat bruiner lijkt. Het goud voegt een exotische touch toe. Draag bijvoorbeeld een turquoise jurk met gouden accessoires voor een zomerse en stralende look. Dit werkt heel goed als je goudkleurig of heel donker haar hebt. Is je haar meer asblond, neem dan een zachte nuance van turquoise en combineer die met zilver.

Krijg een zonnige en levendige uitstraling met geel en wit

Door een heel lichte tint te dragen, lijkt je huid donkerder. Geel en wit zijn kleuren die je een zonnige en levendige uitstraling geven. Perfect voor een zongebruinde look bij een lichte huidtint. Het geel laat je stralen, terwijl het wit er fris mee contrasteert. Draag bijvoorbeeld een gele top met een witte broek of rok voor een vrolijke en zomerse uitstraling.

Zalm met koper en fuchsia met groen zijn mooie kleurcombinaties voor een zomerse uitstraling

Heb je een medium huidtint?

Combineer perzik en koper

Perzik en koper gaan prachtig samen met een medium huidtint. Ze geven je een warme en gouden gloed. De perzikkleur brengt jouw zachtheid naar voren, terwijl het koper glans toevoegt. Draag bijvoorbeeld een perzikkleurige jurk met koperkleurige accessoires. Daarmee zie je er stralend en elegant uit.

Draag fuchsia gecombineerd met groen

De combinatie van fuchsia en groen creëert een levendige en tropische uitstraling. Het felle fuchsia laat jouw huid stralen, terwijl het groen een verfrissend contrast biedt. Combineer bijvoorbeeld een fuchsiakleurige top met een groene rok of shorts voor een opvallende en exotische look.

mooie kleurcombinaties voor een zomerse uitstraling als je een donkere huidkleur hebt

Is jouw huid donker?

Creëer een opvallend zomers effect met turquoise en wit

Turquoise en wit zijn kleuren die jou laten stralen. Het heldere turquoise contrasteert prachtig met jouw donkere huid. Het wit maakt jou, door zijn sterke contrast met jouw huidkleur, heel zichtbaar. Een turquoise jurk met witte accenten of accessoires geeft jou een verrassend opvallende en elegante look.

Brons en crème, voor ingehouden elegantie

Brons en crème zijn kleuren die jou een warme en verfijnde uitstraling geven. Het brons brengt glamour en glans in. Het crème voegt een daar een klassieke touch aan toe. Kies bijvoorbeeld voor een bronskleurige top met een crèmekleurige broek of rok. Voor een stijlvolle en stralende look. Kijk wel of de kleur brons mooie combineert met de kleurnuance van je huid.

Mooie kleurcombinaties hebben meer effect dan je denkt

Dit zijn een paar ideeën om je zomervakantie fijn mee te kunnen beginnen. Met deze mooie  kleurcombinaties geef je vanaf moment één de indruk dat je al een heerlijk kleurtje hebt opgedaan. Geef je over aan de vrijheid en genoegens van je vakantie. Je spiegelbeeld zal je daarbij helpen.

Geniet van de zomer, voel je zelfverzekerd en straal!