Hoe zelfverzekerd zit jij in online meetings?

  1. Ja, ik zit vol zelfvertrouwen in online bijeenkomsten
  2. Ik ben helemaal niet happy met hoe ik in beeld bent
  3. Het kan mij niet schelen hoe ik in beeld ben

Ik weet dat veel mensen, met name vrouwen, niet blij zijn met hoe ze in beeld zijn, maar ook niet weten hoe ze het zouden kunnen verbeteren.

Goed nieuws! Er is nu een handige online training Elegant Online:

Maak een positieve eerste indruk

De eerste indruk telt. Ook op het beeldscherm.
Voor deze training heb ik veel research gedaan, en de beste technieken bijeen gebracht. In de training maak ik het resultaat van mijn research en de experimenten toegankelijk voor jou. Zodat jij op je gemak in online meetings zit. Zonder stress. Het is een korte kernachtige cursus, met coole technieken om zelf zo interessant mogelijk over te komen.

Met de informatie uit de cursus presenteer je je met meer zelfvertrouwen in een digitale omgeving, tijdens online vergaderingen, netwerkbijeenkomsten, webinars, overleg met je collega’s, en natuurlijk als je zelf iets organiseert via Zoom.

werken vanuit huis

De training Elegant Online in 3 stappen

 1. De setup:
  Je leert hoe je goed in beeld komt:

  – Wat is een goede plek?
  – Wat voor achtergronden zijn geschikt?
  – De opstelling van de camera
  – Jouw afstand tot je webcam.

  Maar ook
  – Testen van de techniek, belichting (natuurlijk licht of kunstlicht)

 2. Jouw presentatie: Hoe kom jij goed over?

  – Wat voor soort kleding trek je aan?
  – Moet je in je pak als je online gaat?
  – Welke kleuren kun je dragen, effen of kleding met opdruk of prints?

  Voor de dames geef ik ook een aantal tips over make-up en het gebruik van accessoires.

  Je ziet wel, er komt heel wat bij kijken als je jezelf online gaat presenteren… En reken maar dat je meer zelfvertrouwen krijgt als je weet dat je je goed hebt voorbereid.

 3. De meeting zelf, inclusief de techniek
  Hier verken je het gebruik van de verschillende knoppen die er zijn in het programma Zoom. De techniek hoeft geen struikelblok te vormen om vol zelfvertrouwen mee te doen. Het is simpeler dan je denkt…

Tijdens de cursus ga je actief zelf met de stof aan de slag. Na afloop kun je de afleveringen nog eens bekijken, want je hebt een jaar lang toegang tot de cursus.

Word je al een beetje nieuwsgierig?

Klik op de knop hieronder om meer te weten te komen over het aanbod.

elegant online

De Q&A sessies

Je leert beter als je je vragen ook kunt stellen, en er antwoord op krijgt.

Daarom bied ik een Q&A sessie aan voor deelnemers aan de online training. De sessie duurt een uur. Tijdensd de cursus krijg je een link om je hiervoor aan te melden. Er zal maandelijks een Q&A sessie worden georganiseerd. Je kunt drie keer deelnemen vanuit je registratie voor de cursus.

Wat kun je verwachten?

 • Antwoorden op al je vragen
  Mogelijk loop jij tegen dingen aan die nog niet in de cursus worden behandeld. In het Q&A uur kun je daar vragen over stellen. Als je zo’n vraag vooraf instuurt, kan ik indien nodig, vooraf onderzoek doen om zo goed mogelijk antwoord te geven op jouw situatie.

 • Feedback en Support
  Verschillende mensen kunnen een verschillende impressie hebben. Tijdens de Q&A sessie kun je vragen om feedback van mij en de andere deelnemers.

 • Jouw persoonlijke presentatie voor een boost van je zelfvertrouwen
  De training is bedoeld voor vrouwen en mannen. Tijdens de training ga ik in op de onderwerpen make-up en accessoires. Mannen kunnen die onderwerpen overslaan eventueel. Ook tijdens de Q&A sessies kun je feedback en persoonlijke tips krijgen hierover. Leg je eigen make-up producten en accessoires gereed.

Als je je wilt inschrijven voor de cursus Elegant Online, inclusief 3x een Q&A uur, en echt werk maken van je online presentatie, en met meer zelfvertrouwen jezelf in online meetings laten zien?

Registreer je dan via de knop hieronder.

Download alvast de GRATIS gids

tips voor online presenteren