Wat geldt voor jou?

  1. Je zit vol zelfvertrouwen in online bijeenkomsten
  2. Je bent niet happy met hoe je in beeld bent
  3. Het kan je niet schelen hoe je in beeld bent

Ik weet dat veel mensen, met name vrouwen, niet blij zijn met hoe ze in beeld zijn, maar ook niet weten hoe ze het zouden kunnen verbeteren.

Een tijd geleden heb ik daarom een Masterclass Elegant Online ontwikkeld. Met de informatie daaruit, samen met de feedback van de deelnemers heb ik er nu een online training van gemaakt:

online presenteren

ELEGANT Online – speciaal voor vrouwen.

De eerste indruk telt. Ook op het beeldscherm. In deze cursus maak ik het resultaat van mijn research en de experimenten toegankelijk voor jou. Het gaat erom, dat jij op je gemak in online meetings zit. Zonder stress. Het is een korte kernachtige cursus geworden, met coole technieken om zelf zo spannend mogelijk over te komen.

Met de informatie uit de cursus presenteer je je met meer zelfvertrouwen in een digitale omgeving, tijdens online vergaderingen, netwerkbijeenkomsten, webinars, overleg met je collega’s, en natuurlijk als je zelf iets organiseert via Zoom. Ik vertel je er graag meer over. Misschien is het programma iets voor jou…

werken vanuit huis

Wat komt in Elegant Online aan de orde?

De cursus heeft 3 onderwerpen:

 1. De setup:
  Je leert waar je zoal op moet letten om goed in beeld te komen: wat een goede plek is, wat voor achtergronden geschikt zijn, de opstelling van de camera en jouw afstand tot je webcam. Maar ook het testen van de techniek, belichting (natuurlijk licht of kunstlicht) komen aan bod.

 2. Jouw presentatie
  Dan heb ik het over jouzelf in beeld: Wat voor soort kleding trek je aan? Moet je in je pak als je online gaat? Welke kleuren kun je dragen, effen of kleding met opdruk of prints? Voor de dames geef ik ook een aantal tips over make-up en het gebruik van accessoires. Je ziet wel, er zijn heel veel micro-aspecten aan de orde als je jezelf online gaat presenteren… En reken maar dat je meer zelfvertrouwen krijgt als je weet dat je je goed hebt voorbereid.

 3. De meeting zelf, inclusief de techniek
  We behandelen het gebruik van de verschillende knoppen die er zijn in het programma Zoom. Ik neem ook een paar misverstanden weg die heersen over dit en andere online videoprogramma’s. De techniek hoeft geen struikelblok te vormen om vol zelfvertrouwen mee te doen. Die is simpeler dan je denkt…

Al tijdens de cursus ga je zelf met de stof aan de slag. Na afloop kun je de afleveringen nog eens bekijken, want je hebt een jaar lang toegang tot de cursus.

Word je al een beetje nieuwsgierig?

Klik op de knop hieronder om meer te weten te komen over het aanbod.

Ja ik ben geïnteresseerd
elegant online

De Q&A sessies

De Q&A sessies duren een uur en staan open voor deelnemers aan de online cursus. In de cursus krijg je een link om je hiervoor aan te melden. Er zal maandelijks een Q&A sessie worden georganiseerd. Je kunt drie keer deelnemen vanuit je registratie voor de cursus.

Wat kun je verwachten?

 • Antwoorden op al je vragen
  Mogelijk loop jij tegen dingen aan die nog niet in de cursus worden behandeld. In het Q&A uur kun je je vragen stellen. Als je zo’n vraag vooraf instuurt, kan ik indien nodig, vooraf onderzoek doen om zo goed mogelijk antwoord te geven op jouw vragen.

 • Feedback en Support
  Met het inrichten van je eigen online werkplek, bereid je voor hoe je jezelf op je best laat zien, en verken je de instellingen van het programma Zoom. Tijdens de Q&A sessie kun je vragen om feedback.

  Zoom is fantastisch om mee te oefenen. Het is gratis voor 1 op 1 gesprekken. Heb je een ontmoeting met meer mensen tegelijk, dan kun je maximaal 40 minuten gratis bellen. Daarna kun je opnieuw inloggen en verder gaan. Er is dus heel veel ruimte om vrijblijvend te oefenen voordat je er ook maar één cent aan uitgeeft. En dit is voor iedereen beschikbaar, ook als je alleen maar voor je werk af en toe online moet zijn.

 • Jouw persoonlijke presentatie voor een boost van je zelfvertrouwen
  Omdat de cursus gericht is op vrouwen, ga ik dieper in op de onderwerpen make-up en accessoires. Als je wilt, krijg je tijdens de Q&A feedback en persoonlijke tips hiervoor. Het is leuk om met een groep vrouwen dit onderwerp samen uit te diepen. Ieder achter je eigen beeldscherm, met je eigen make-up producten en accessoires. Lekker praktisch.

Als je je wilt inschrijven voor de cursus Elegant Online, inclusief 3x een Q&A uur, en echt werk maken van je online presentatie, en met meer zelfvertrouwen jezelf in online meetings laten zien, registreer je dan via de knop hieronder.

Ja, ik schrijf me in

Download alvast de GRATIS gids

tips voor online presenteren