Tot welke categorie behoor jij?

  1. Je zit vol zelfvertrouwen in online bijeenkomsten
  2. Je bent niet happy met hoe je in beeld bent
  3. Het kan je niet schelen hoe je in beeld bent

Ik weet dat veel mensen, met name vrouwen, niet blij zijn met hoe ze in beeld zijn, maar ook niet weten hoe ze het zouden kunnen verbeteren.

Voor iedereen, mannen of vrouwen, die regelmatig online bijeenkomsten bijwonen en niet goed weten hoe ze dat het best kunnen doen, heb ik twee gloednieuwe trainingen ontwikkeld:

 • Het webinar Jouw Online Uitstraling m/v
 • De Masterclass ELEGANT Online – speciaal voor vrouwen.

Beide programma’s gaan over hoe je jezelf met meer zelfvertrouwen presenteert in een digitale omgeving, tijdens online vergaderingen, netwerkbijeenkomsten, webinars, overleg met je  collega’s. Ik vertel je er graag meer over. Misschien is een van de programma’s iets voor jou…

werken vanuit huis

Het webinar Jouw Online Uitstraling

Dit is een training van een uur via Zoom voor mannen en vrouwen. Daarin laat ik zien hoe je voor een goede online presentatie zorgt. Uiteraard vertel ik ook hoe je dit aanpakt, stap voor stap.

Het webinar heeft 3 onderwerpen:

 1. De setup:
  Je leert waar je zoal op moet letten om goed in beeld te komen: wat een goede plek is, wat voor achtergronden geschikt zijn, de opstelling van de camera en jouw afstand tot je webcam. Maar ook het testen van de techniek, belichting (natuurlijk licht of kunstlicht) komen aan bod.

 2. Jouw presentatie
  Dan heb ik het over jouzelf in beeld: Wat voor soort kleding trek je aan? Moet je in je pak als je online gaat? Welke kleuren kun je dragen, effen of kleding met opdruk of prints? Voor de dames geef ik ook een aantal tips over make-up en het gebruik van accessoires. Je ziet wel, er zijn heel veel micro-aspecten aan de orde als je jezelf online gaat presenteren… En reken maar dat je meer zelfvertrouwen krijgt als je weet dat je je op een goede manier voorbereidt.

 3. De meeting zelf, inclusief de techniek
  We behandelen het gebruik van de verschillende knoppen die er zijn in het programma Zoom. Ik neem ook een paar misverstanden weg die heersen over dit en andere online videoprogramma’s. De techniek hoeft geen struikelblok te vormen om vol zelfvertrouwen mee te doen. Die is simpeler dan je denkt…

Na het webinar ga je zelf met de stof aan de slag. Na afloop kun je de opname nog eens bekijken, overigens zonder dat de deelnemers in beeld zijn. De replay is privacy-proof.

Word je al een beetje nieuwsgierig?

Klik op de knop hieronder om meer te weten te komen over het aanbod.

Ja ik ben geïnteresseerd
Elegant online

Masterclass ELEGANT Online

In de Masterclass ELEGANT Online behandelen we dezelfde aspecten, maar in meer detail.

 • Feedback en Support
  Aan de hand van opdrachten zet je je eigen kleine online studio op, bereid je voor hoe je jezelf op je best laat zien, en verken je de instellingen van het programma Zoom.
  Zoom is fantastisch om mee te oefenen. Het is gratis voor 1 op 1 gesprekken. Heb je een ontmoeting met meer mensen tegelijk, dan kun je maximaal 40 minuten gratis bellen. Daarna kun je opnieuw inloggen en verder gaan. Er is dus heel veel ruimte om vrijblijvend te oefenen voordat je er ook maar één cent aan uitgeeft. En dit is voor iedereen beschikbaar, ook als je alleen maar voor je werk af en toe online moet zijn.

 • Jouw persoonlijke presentatie voor een boost van je zelfvertrouwen
  Omdat de Masterclass gericht is op vrouwen, ga ik dieper in op de onderwerpen make-up en accessoires. Als je wilt, krijg je feedback en persoonlijke tips hiervoor. Het is leuk om met een groep vrouwen dit onderwerp samen uit te diepen. Ieder achter je eigen beeldscherm, met je eigen make-up producten en accessoires. Zo kunnen we direct zien wat werkt en wat niet.

 • 3 Sessies boordevol waardevolle informatie
  De sessies van de Masterclass worden opgenomen. Na elke sessie krijg je de opnames toegestuurd, zodat je de sessie rustig nog een keer kunt bekijken. Ook als je verhinderd bent, kun je door de opname te beluisteren toch blijven meedoen. Deelnemers komen niet zichtbaar in de opname. Zo wordt ieders privacy gewaarborgd.

Als je je wilt inschrijven voor de Masterclass, en echt werk maken van je online presentatie, en met meer zelfvertrouwen jezelf in online meetings laten zien, dan kan dat via onderstaande knop.

Vertel mij meer over de programma’s

Download alvast de GRATIS gids

online presenteren