Je moet zichtbaar zijn om gehoord te worden

Een kei in je vak

Om erkend te worden is het niet voldoende om een expert te zijn. Natuurlijk moet je vakkundigheid op peil zijn. Veel vrouwen vinden dat dat genoeg zou moeten zijn. Maar niets is minder waar.

Meer en meer wordt duidelijk dat als je niet gezien wordt, mensen je ook niet kunnen horen. Zonder zichtbaarheid verlies je dus aan effectiviteit in communicatie, beïnvloeden, leiderschap en impact. Wil je iets groots neerzetten, dan heb je daar anderen bij nodig. Je zult hen moeten laten weten van je resultaten, visie en ideeën.

Je non-verbale communicatie versterken

Krijg jij met enige regelmaat de opmerking dat je beter moet profileren, of dat je iets aan je zichtbaarheid moet doen, met het oog op je huidige rol of volgende functie? Of vind je dat jouw carrière niet snel genoeg gaat? Zet je weerstand opzij en ga aan de slag met je Personal Branding.

Dat kun je uiteraard alleen doen, en zelf oppakken, maar dat raad ik niet aan. Je moet dan namelijk alles zelf uitzoeken, en dat kost veel tijd. Die tijd kun je waarschijnlijk beter aan iets anders besteden. Kun je je voorstellen hoe het is om dit proces met een gids te doen? Iemand die bekend is op dit terrein, die de weg weet?

Versnel je carrière

Niet afwachten, maar actie!

Wil je in aanmerking komen voor leuke projecten, voor financiering of een nieuwe baan? Doe dingen op een slimme manier nèt een beetje anders.

Voel je zeker

Vol zelfvertrouwen

Twijfel niet langer, maar weet hoe je overkomt. Ontwikkel je Soft skills en ervaar direct de impact ervan.
Praktisch, doelgericht en effectief

Op waarde geschat

Positioneer jezelf

Presenteer je als een professional en krijg meer waardering. Er invloedrijk uitzien maakt verschil.
Dat is het HALO effect in actie.

Bespaar tijd en moeite met een expert aan je zijde

Mijn naam is Riet de Vlieger, ruim 20 jaar specialist in het profileren van ambitieuze vrouwen. Ik werkte met meer dan 2.000 vrouwen aan het vormgeven van de grote versie van zichzelf.

Gedurende die jaren heb ik effectieve methodes ontwikkeld, waar jij je voordeel mee kunt doen. Ik wijs je de weg, en neem je, waar mogelijk, werk uit handen. Je werkt precies aan die zaken, die voor jou het grootste verschil maken.

Riet de Vlieger, certified image professional

Efficiënt en effectief

Hoe je het ook noemt: soft skills ontwikkelen, je competenties zichtbaar maken, jezelf profileren of Personal Branding, het gaat erom dat je je communicatie in lijn brengt met je doelen. Maar wel op een manier die bij jou past.

Ik werk vooral met je aan non-verbale elementen. Daar is veel winst te halen, aangezien een groot deel van de non-verbale communicatie onbewust verloopt. Je weet niet precies wat je doet, en wat het effect daarvan is. Daarom levert bewustwording direct resultaat op.

Leiderschap op hakken
Personal Branding

Mogelijke upgrades

 • Krachtig staan en zitten in vergaderingen
 • Overtuigingskracht en draagkracht in je stem
 • Een professionele uitstraling
 • Je ruimte innemen
 • Non-verbaal je impact vergroten
 • Hoe je goed op foto’s komt te staan
 • Keuzes maken, dichtbij jezelf

Wat krijg je?

 • Advies gefocust op het door jou gewenste resultaat
 • Een aantal snelle effecten in beïnvloeding
 • Je uitstraling op scherp, met flair
 • Een aantal sets kleding kant en klaar in je kast, compleet met accessoires, zorgeloos.

Persoonlijke ervaringen

Riet is een gedreven ondernemende professional met het hart op de juiste plaats. Ze heeft een enorm commitment naar ‘meer vrouwen in leiderschapsrollen’. In haar coaching zorgt ze voor een veilige ruimte, waar alles gezegd kan worden en waar geen oordeel heerst. Ze stelt doortastende vragen en luistert nauwlettend om zo het authentieke leiderschap bij de coachee naar boven te halen.

In mijn geval heeft ze met haar coaching aan de bron gestaan van een sollicitatie naar een leiderschapsrol binnen Philips, iets waarvoor ik zelf nog allerlei redenen had waarom ik dat eigenlijk niet zou moeten doen.. Door middel van haar coaching zag ik dat ik, mede ook als vrouw, iets unieks te bieden heb en best kan gaan voor mijn ambitie.

Riet is zeer prettig in de omgang, “what you see is what you get”. Ook is ze continue in ontwikkeling en is ze bereid om alles te doen wat er nodig is om het onderste uit de kan te halen.

Joanneke Groen (Senior Scientist Philips)

In het najaar 2019 ben ik een image-traject gestart bij Riet de Vlieger. Dit traject bestond uit 4 sessies van 2 uur. Mijn doel was om mijn persoonlijke presentatie/imago te versterken.

Al snel bleek dat de sessies over meer gingen dan een kleur-en stijladvies. Riet liet me ook nadenken over mijn unieke kwaliteiten en hoe ik die kan versterken. Ook maakte ze me met leuke oefeningen opnieuw bewust van de werking van houding en gedrag. Ik kan zeggen dat ik me mede door Riet weer een stukje heb her-uitgevonden.

Ik hoop dat Riet in de toekomst nog velen met haar kennis en ervaring mag inspireren.

Joke
(om privacy redenen niet haar echte naam)

“Onze sessies vond ik erg inspirerend, en het proces heeft veel teweeg gebracht. Niet alleen kreeg ik duidelijker voor ogen wat ik wil als persoon, maar ook wat mijn doelstellingen zijn binnen mijn vak.

Ik voel me veel zelfverzekerder; in een overleg neem ik vaker het woord en dat niet alleen, er wordt nog naar me geluisterd ook!”

J.S., bewindvoerder