Je moet zichtbaar zijn om gehoord te worden

Een kei in je vak

Om erkend te worden is het niet voldoende om een expert te zijn. Natuurlijk moet je vakkundigheid op peil zijn. Veel vrouwen vinden dat dat genoeg zou moeten zijn. Maar niets is minder waar.

Meer en meer wordt duidelijk dat als je niet gezien wordt, mensen je ook niet kunnen horen. Zonder zichtbaarheid verlies je dus aan effectiviteit in communicatie, beïnvloeden, leiderschap en impact. Wil je iets groots neerzetten, dan heb je daar anderen bij nodig. Je zult hen moeten laten weten van je resultaten, visie en ideeën.

Zichtbaar zijn… op jouw manier

Krijg jij met enige regelmaat de opmerking dat je beter moet profileren, of dat je iets aan je zichtbaarheid moet doen, met het oog op je huidige rol of volgende functie? Of vind je dat jouw carrière niet snel genoeg gaat? Zet je weerstand opzij en ga aan de slag met je Personal Branding.

Dat kun je uiteraard alleen doen, en zelf oppakken, maar dat raad ik niet aan. Je moet dan namelijk alles zelf uitzoeken, en dat kost veel tijd. Die tijd kun je waarschijnlijk beter aan iets anders besteden. Kun je je voorstellen hoe het is om dit proces met een gids te doen? Iemand die bekend is op dit terrein, die de weg weet?

Versnel je carrière

Niet afwachten, maar actie!

Wil je in aanmerking komen voor leuke projecten, voor financiering of een nieuwe baan? Doe dingen op een slimme manier nèt een beetje anders.

Voel je zeker

Presenteer je vol zelfvertrouwen

Twijfel niet langer, maar weet hoe je overkomt. Ontwikkel je Soft skills en ervaar direct de impact ervan.
Praktisch, doelgericht en effectief

Op waarde geschat

Positioneer jezelf

Door je te presenteren als een professional krijg je meer waardering voor hetgeen je doet en bereikt. Er invloedrijk uitzien maakt verschil: dat is het halo effect in actie.

Bespaar tijd en moeite met een expert aan je zijde

Mijn naam is Riet de Vlieger, al bijna 20 jaar specialist in het profileren van ambitieuze vrouwen. Ik werkte met ruim 2.000 vrouwen aan het vormgeven van de grote versie van zichzelf.

Gedurende die jaren heb ik effectieve methodes ontwikkeld, waar jij je voordeel mee kunt doen. Ik wijs je de weg, en neem je, waar mogelijk, werk uit handen. Je werkt precies aan die zaken, die voor jou het grootste verschil maken.

Riet de Vlieger, certified image professional

Efficiënt en effectief

Hoe je het ook noemt: soft skills ontwikkelen, je competenties zichtbaar maken, jezelf profileren of Personal Branding, het gaat erom dat je je communicatie in lijn brengt met je doelen. Maar wel op een manier die bij jou past.

Ik werk vooral met je aan non-verbale elementen. Daar is veel winst te halen, aangezien een groot deel van de non-verbale communicatie onbewust verloopt. Je weet niet precies wat je doet, en wat het effect daarvan is. Daarom levert bewustwording direct resultaat op.

Denk aan:

   • Krachtig staan en zitten in vergaderingen
   • Overtuigingskracht en draagkracht in je stem
   • Een professionele uitstraling
   • Je ruimte innemen
   • Non-verbaal je impact vergroten
   • Hoe je goed op foto’s komt te staan
   • Een upgrade in keuzes, dichtbij jezelf

Leiderschap op hakken

Wat krijg je?

 • Advies gefocust op het door jou gewenste resultaat
 • Een aantal snelle effecten in beïnvloeding
 • Je uitstraling op scherp, met flair
 • Een aantal sets kleding kant en klaar in je kast, compleet met accessoires, zorgeloos.

Programma informatie

Prijs: € 800,00 *)
Pakket: 4 afspraken van 2 uur
excl. materiaalkosten
Data: op afspraak
Locatie: Alphen aan den Rijn, of elders in overleg

Powervrouw

Ik meld me aan
*)   voor individuele vrouwen en non-profit
Voor bedrijven prijs op aanvraag

Persoonlijke ervaringen

“Tijdens een gesprek op mijn werk kreeg ik te horen dat de manier waarop ik mij presenteer niet geschikt is om door te groeien naar een meer representatieve functie.

Riet liet me zien wat voor effect kleine veranderingen in houding en kleding teweeg kan brengen en helemaal toegespitst op mijn persoon. Van iedereen kreeg ik positieve reacties op mijn uitstraling.

Die nieuwe functie heb ik ook gekregen.” – Beoordeling: 9

Marthy ten Pierik-Voogd, Private Banker bij Rabobank Rotterdam

“Voor mijn baan ontmoet ik veel nieuwe mensen en ga ik regelmatig gesprekken aan om producten te verkopen. Ik merkte af en toe dat de mensen die ik ontmoette vrij afwachtend, soms zelfs defensief waren en dat ik er soms moeite mee had om een gesprek lopende te houden.

Kortgeleden heb ik kennis gemaakt met Riet de Vlieger, daarna hebben we telefonisch over dit specifieke aandachtspunt gesproken. Een kleine verandering in mijn presentatie heb ik vervolgens in de praktijk gebracht.

Het lijkt erop dat door deze aanpassing de reactie van de mensen op onze ontmoeting wat meer ontspannen en zachter is. Deze reactie past veel beter bij mij dan de reactie in de voorgaande situatie, en het is erg fijn dit te kunnen bereiken terwijl je gewoon jezelf kunt blijven.”

Janneke

“Onze sessies vond ik erg inspirerend, en het proces heeft veel teweeg gebracht. Niet alleen kreeg ik duidelijker voor ogen wat ik wil als persoon, maar ook wat mijn doelstellingen zijn binnen mijn vak.

Ik voel me veel zelfverzekerder; in een overleg neem ik vaker het woord en dat niet alleen, er wordt nog naar me geluisterd ook!”

J.S., bewindvoerder

Hoe wil jij aan de slag?

GRATIS

Verkennen

   1. Online quiz “Hoe zichtbaar ben jij?”
   2. 42 TIPS voor meer zichtbaarheid
Naar de test

LEIDERSCHAP OP HAKKEN

Dit is wat ik wil:

    • Zichtbaar in mijn kracht
    • Uitstraling vol zelfvertrouwen
    • Inspirerend en professioneel
    • Zelfbewust en authentiek
    • 4 sessies van 2 uur op afspraak
    • Vraaggestuurd en doelgericht
    • Afgestemd op mijn wensen
    • Investering € 800 excl eventuele materiaalkosten
Aanmelden