Gaat jouw carrière niet snel genoeg?

Ambitieus… Ben jij al ontdekt?

Als je carrière zich niet ontwikkelt zoals jij graag zou zien, kun je kijken waar dat aan ligt. Onbreekt er iets in je deskundigheid? Waarschijnlijk niet. Maar hoe komt het dan dat je niet de kansen krijgt die je graag zou willen?

Om erkend te worden is het niet voldoende om een kei in je vak te zijn. Je moet ook wel zorgen dat je zichtbaar bent in je leiderschap. En dat je anderen laat weten over je resultaten, visie en ideeën. Want iets groots neerzetten… daar heb je anderen bij nodig.

Durf zichtbaar te zijn

Krijg jij met enige regelmaat de opmerking dat je beter moet profileren, of dat je iets aan je zichtbaarheid moet doen, met het oog op je huidige rol of volgende functie? Of vind je dat jouw carrière niet snel genoeg gaat? Dan is het nu het moment met je profilering aan de slag te gaan.

Versnel je carrière

Niet afwachten, maar actie!

Nee, niet harder werken, maar op een slimme manier dingen nèt anders doen, waardoor je eerder in aanmerking komt voor leuke projecten, voor financiering of een nieuwe baan.

Voel je zeker

Presenteer je vol zelfvertrouwen

Niet langer twijfelen, maar weten hoe je overkomt. Je Soft skills ontwikkelen, en de impact daarvan meteen ervaren.
Met twee voeten op de grond…

Op waarde geschat

Leer jezelf te
positioneren

Door je te presenteren als een professional krijg je meer waardering voor je werk. Het klinkt misschien raar, maar zo werkt het wel.

Bespaar tijd en moeite met een expert aan je zijde

Mijn naam is Riet de Vlieger, al bijna 20 jaar specialist in het profileren van ambitieuze vrouwen. Ik werkte met ruim 2.000 vrouwen aan hun leiderschap, zichtbaarheid en erkenning van hun kwaliteiten.

Gedurende die jaren heb ik effectieve methodes ontwikkeld, waar jij je voordeel mee kunt doen. Ik wijs je de weg, en neem je, waar mogelijk, werk uit handen.

Je werkt precies aan die zaken, die voor jou het grootste verschil gaan maken.

Riet de Vlieger, certified image professional

Efficiënt en effectief

Hoe je het ook noemt: soft skills ontwikkelen, je competenties zichtbaar maken, jezelf profileren of Personal Branding, het gaat erom dat je je communicatie in lijn brengt met je doelen. Maar wel op een manier die bij jou past.

Ik werk vooral met je aan het non-verbale stuk. Daar is veel winst te halen, aangezien veel non-verbale communicatie onbewust gebeurt. Je weet niet precies wat je doet, en wat het effect daarvan is. Daarom levert bewustwording direct resultaat op.

Daarna is het een kwestie van bijsturen.

Persoonlijke ervaringen

“Tijdens een gesprek op mijn werk kreeg ik te horen dat de manier waarop ik mij presenteer niet geschikt is om door te groeien naar een meer representatieve functie.

Riet liet me zien wat voor effect kleine veranderingen in houding en kleding teweeg kan brengen en helemaal toegespitst op mijn persoon. Van iedereen kreeg ik positieve reacties op mijn uitstraling.

Die nieuwe functie heb ik ook gekregen.” – Beoordeling: 9

Marthy ten Pierik-Voogd, Private Banker bij Rabobank Rotterdam

“Voor mijn baan ontmoet ik veel nieuwe mensen en ga ik regelmatig gesprekken aan om producten te verkopen. Ik merkte af en toe dat de mensen die ik ontmoette vrij afwachtend, soms zelfs defensief waren en dat ik er soms moeite mee had om een gesprek lopende te houden.

Kortgeleden heb ik kennis gemaakt met Riet de Vlieger, daarna hebben we telefonisch over dit specifieke aandachtspunt gesproken. Een kleine verandering in mijn presentatie heb ik vervolgens in de praktijk gebracht.

Het lijkt erop dat door deze aanpassing de reactie van de mensen op onze ontmoeting wat meer ontspannen en zachter is. Deze reactie past veel beter bij mij dan de reactie in de voorgaande situatie, en het is erg fijn dit te kunnen bereiken terwijl je gewoon jezelf kunt blijven.”

Janneke

“Onze sessies vond ik erg inspirerend, en het proces heeft veel teweeg gebracht. Niet alleen kreeg ik duidelijker voor ogen wat ik wil als persoon, maar ook wat mijn doelstellingen zijn binnen mijn vak.

Ik voel me veel zelfverzekerder; in een overleg neem ik vaker het woord en dat niet alleen, er wordt nog naar me geluisterd ook!”

J.S., bewindvoerder

Hoe wil jij aan de slag?

GRATIS

Kennismakingsprogramma in 3 stappen

 1. Online Zelftest profileren
 2. 42 TIPS voor meer zichtbaarheid
 3. GRATIS webinar over Personal Branding
  (Hiervoor ontvang je een uitnodiging)
Naar de test

WORKSHOP

Workshop The Looks of a Leader

 • Feedback op je uitstraling en non-verbale communicatie
 • Een praktische workshop van ca 2 uur
 • Informatie die je meteen de volgende dag kunt toepassen
Meer informatie

PERSOONLIJK

Programma PowerVROUW

 • Maak je competenties zichtbaar
 • Programma van 1 maand
 • Volgens de ELEGANT-methode®
 • Presenteer je in elke situatie als de PowerVROUW die je bent
Meer informatie