leiderschap op hakken

Eye Openers:
de impact van details op je uitstraling!

  • Kijk eerst met compassie en humor naar de eye openers en dan naar jezelf. Herkenbaar?

  • Eenvoudige aandachtspunten om met gemak in één keer een goede uitstraling te creëren.

  • Jouw eerste indruk telt. Laat hem vóór je werken vanaf het moment dat je binnenstapt.

  • Ontdek nieuwe invalshoeken waarmee je meteen bewondering oogst.

  • Deze valkuilen behoren voor jou voorgoed tot het verleden.

Eye Openers e-book

Waarom ik Eye Openers schreef

Als ik met mensen praat over hun uitstraling, geven ze aan, dat ze heel vaak twijfels hebben. Vooral als ze het vermoeden hebben op hun uiterlijk te worden beoordeeld.

En ja, zeg nou zelf. We beoordelen een boek op zijn cover, een fles wijn op zijn etiket, en een vrouw op haar uiterlijk.In ieder geval bij een eerste kennismaking. Het is niet anders. Je kunt er dus maar beter rekening mee houden.

Ik heb er ruim 20 jaar geleden mijn werk van gemaakt om vrouwen zoals jij te helpen je volledige potentieel te bereiken. Dat doe ik door onbewuste non-verbale uitingen te verfijnen. Eye openers laat je met een knipoog kijken naar dat soort blinde vlekken.

Met compassie… En humor!

Riet de Vlieger,
certified image professional

Riet de Vlieger

Riet heeft me geholpen mijn kracht neer te zetten op een manier die echt bij mij past. Zowel in mijn zijn als in mijn communicatie en presentatie ben ik sindsdien zachter en meer ontspannen. Ik durf mezelf te laten zien als professional en als mens.

Jacquelien

Riet is zeer prettig in de omgang, “what you see is what you get”. Ook is ze continue in ontwikkeling en is ze bereid om alles te doen wat er nodig is om het onderste uit de kan te halen. 


Joanneke Groen
, Senior Researcher Philips

Riet is a solid professional but above all a warm and generous personality who offers her clients an open space to rediscover and reinvent themselves and helps in translating authenticity into new ways of expression and action.

She inspired me to find new ways and words to express myself in my new role as an independent professional.
Thank you, Riet

Nanke Lavrijsen

Voor een conferentie in Amerika op een tallship heb ik de hulp van Riet ingeschakeld. Als Nederlandse expert begeleidde ik 2 workshops met mensen van verschillende instanties in Miami en Florida. We hebben samen de setting besproken en de gewenste uitstraling. Ze heeft me geholpen om de puntjes op de I te zetten met mijn outfits. Hierdoor begon ik zonder stress over mijn uitstraling aan de conferentie!

Martine

Silvia | de fotoshoot

Dirk Jansen Photography

Voor een interview in een vakblad zou een fotograaf bij mij thuis komen. Dat gaf voor mij gelijk stress, want: “Wat moet ik aan?” en “Welke kleur?”. Ik ben niet zo’n held in bepalen hoe ik het beste voor de dag kom.

Gelukkig kon Riet me helpen. Ik had geen tijd om bij haar langs te gaan, dus liet ze me een aantal kledingstukken aantrekken en bekeek ze daarvan de foto’s. Zo hebben we samen de kleding uitgezocht en kreeg ik tips over mijn houding en de beste pose voor de camera. De volgende dag kon ik heel relaxed poseren voor de fotograaf en was ik zeer tevreden met het resultaat. Mede dankzij de goede tips en adviezen van Riet.

Silvia van den Heijkant