Executive Presence

Zichtbaar zijn zonder op te vallen. Kan dat?

Veel vrouwen houden er helemaal niet van om in het middelpunt te staan, maar vaak wordt wel van hen verwacht dat ze zich effectief profileren.

Veel opleidingen en leiderschapsprogramma’s focussen op techniek en inhoud. Met Executive Presence werken we juist aan het vergroten van invloed en persoonlijke impact via communicatieve technieken. Dat is makkelijk, snel en buitengewoon effectief.

Dit programma is speciaal gemaakt voor vrouwen die hun uitstraling willen optimaliseren, bijvoorbeeld omdat ze promotie hebben gemaakt, of simpelweg om hun leiderschap te versterken. Zodat ze zichzelf niet in de weg zitten bij het aangaan van nieuwe contacten.

Executive Presence

Voor elke leider is het zinvol om regelmatig aandacht te geven aan de details van de persoonlijke presentatie en andere soft skills. Kloppen alle boodschappen nog? Zijn er skills die aandacht nodig hebben? Welke signalen komen er uit het team of van externe partners? Waar is een upgrade nodig? Maar werken aan die aspecten kan ook zonder dat hij/zij daarbij ongemakkelijk gevoel heeft.

Het moet kloppen bij wie ze is

Executive Presence is een persoonlijk programma. Niet een training in een groep, maar op de persoon afgestemde mentoring. Door een speciaal 360°-onderzoek worden partners en collega’s betrokken partners in het proces van de intake. Dat maakt dat we kunnen werken aan die aspecten die er het meest toe doen.

Programma informatie

Individueel programma
Intake en onderzoek
Eventueel 360° assessment

Looptijd ca 4 maanden
Afwisselend afspraken en telefonisch/digitaal

executive presence

Stuur mij informatie over
“Executive Presence”
Executive presence

Executive Presence in de praktijk

Accountant is ze, en partner in het familiebedrijf.

Haar verantwoordelijkheid groeit. Het bedrijf ontwikkelt nieuwe producten. Ze wordt gevraagd voor presentaties en gastcolleges. Door haar jeugdige uitstraling moet ze soms alle zeilen bijzetten om gezien te worden en te groeien in haar rol. Vooroordelen staan in de weg om volledig op waarde te worden geschat.

We werken aan haar non-verbale presentatie zodat ze zichzelf stevig neerzet, maar zonder zichzelf te verliezen. Haar uitstraling wordt professioneler en zakelijker, maar blijft vrouwelijk.

Ook haar jeugdigheid blijft af en toe speels om de hoek kijken. Net niet te serieus, te zakelijk, te plechtig. Zodat er balans is tussen wie ze is en hoe ze overkomt.

Een vrouw met potentie verdient eerlijke kansen | Executive Presence

  • Individueel programma voor veelbelovend talent
  • Mentoring om de persoonlijke invloed te vergroten
  • Gedurende ca 4 maanden
  • Online en offline begeleiding
Ik wil graag meer informatie over
“Executive Presence”