Impact verhogen binnen uw bedrijf…

De impact van uw team versterken

Is de profilering en doorstroom van vrouwen een knelpunt op uw afdeling? Dan weet u vast ook hoe lastig het is om dit probleem op te lossen. U heeft misschien gezegd tijdens functioneringsgesprekken dat zij zich sterker of anders moeten profileren. Maar daarmee is het issue meestal niet opgelost.

Door mijn jarenlange ervaring met vrouwen, weet ik dat ze best openstaan voor feedback op hun presentatie. Zeker als dat gebeurt in een veilige omgeving en met een ervaren trainer in wie ze vertrouwen hebben. Ze komen alleen vaak niet zelf op het idee.

Betere doorstroming

Zelfvertrouwen ontwikkelen

Een evenwichtige profilering is een goede voorbereiding op meer verantwoordelijkheid voor vrouwen die meer in hun mars hebben. Bewustwording en implementatie zijn beide nodig.

Beter zichtbaar

ZICHTBAARHEID ONTWIKKELEN

Zichtbaarheid gaat hand in hand met betere resultaten uit netwerken en vergaderen. Introverte vrouwen hebben wel een duwtje nodig; zelf hoeven ze niet zo nodig…

Meer resultaat

COMFORTZONE VERGROTEN

Denkers blijven liever binnen. Door de comfortzone stap voor stap op te rekken en non-verbale technieken te gebruiken om anderen mee te krijgen, vergroten ze hun impact.

Vrouwen met uitstraling op het juiste niveauRiet de Vlieger, certified image professional

Mijn naam is Riet de Vlieger. De afgelopen 19 jaar hielp ik directeuren, leidinggevenden en wetenschappers om met meer gemak van de ene situatie naar de andere te gaan, en de gewenste impact te hebben vanaf het moment dat ze binnenstappen. En het werkt!

Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals een:

Sinds 1999 heb ik met ruim 2.000 vrouwen individueel of in kleine groepen gewerkt aan het vergroten van hun impact, van vrouwelijke managers in de zorg tot leidinggevenden en hoge functionarissen bij de overheid en grote bedrijven.

De privacy van mijn klanten vind ik heel belangrijk. Daarom staan er weinig persoonlijke reacties op deze website. Wilt u weten wat ik voor u of voor uw bedrijf kan betekenen, dan neem ik graag de tijd om daarover van gedachten te wisselen.
Bijvoorbeeld aan de telefoon: 0172 – 530590
Het hoofd van een van de afdelingen van een grote verzekeraar hielp ik een uitstraling met meer impact te creëren, speciaal voor haar presentaties voor de Raad van Bestuur.
Verzekeraar, Amsterdam
Ik trainde het team van een Universitair Instituut. In de tijd daarvoor hebben ze hard gewerkt om hun processen op een hoger peil te brengen. Ze zijn zich ervan bewust dat de uitstraling van de medewerkers ook van invloed is. Maar ze hebben daar te weinig kennis over.

In een middag tijd legden ze de basis om een uniforme uitstraling neer te zetten in lijn met de kwaliteit van hun service, terwijl de individualiteit en vrijheid van de teamleden blijft bestaan.

“Nu, een aantal weken na onze training, zie ik dat het advies een blijvende impact heeft op de look en uitstraling van ons team. Mooi!”

Drs. Laura Zondervan, Institute Manager

Wilt u ook het beste uit uw team halen?

Hoe kan ik u het best verder helpen?

TRAINING / TEAMBUILDING

Training “Zo kom je binnen!”

 • Het hoe en waarom van persoonlijke presentatie
 • Een krachtige eerste indruk neerzetten
 • Wat communiceer je als je niets zegt?
 • Programma van 3 uur
 • Inhoudelijk sterk, en toch leuk en luchtig
Meer informatie

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Zichtbaarheid in de lift

 • Ter voorbereiding op een carrièrestap, een zakenreis of congres
 • Ook als onderdeel van een Personal Branding traject
 • Zeer praktisch programma, met direct zichtbaar resultaat
 • 3 afspraken in de periode van ongeveer een maand
Meer informatie

EXECUTIVE PRESENCE

Zichtbaar zonder op te vallen

 • Profilering in lijn met de persoonlijkheid en functie binnen en buiten de eigen sector
 • Congruente uitstraling voor meer invloed
 • Speciaal voor leiders en hoger management
 •  360°-onderzoek voor bredere input
Meer informatie