Vergroot de kansen van vrouwen

Doorstroom of uitstroom?

vrouwen profileren zich

Hoe staat het met de profilering en doorstroom van vrouwen bij uw bedrijf? Krijgen de vakvrouwen voldoende kansen voor promotie of stagneert de doorstroom? Het is niet fijn om talent te zien vertrekken. Een lastig probleem om op te lossen.

Mogelijk heeft u deze vrouwen geadviseerd zich sterker of beter te profileren. Maar met dat te zeggen is de zaak niet opgelost.

Door mijn jarenlange ervaring met vrouwen, weet ik dat ze niet zonder meer weten hoe ze hun zichtbaarheid en profilering moeten aanpakken. Of soms is er weerstand, of zien ze het belang er niet zo van in. Het gaat immers om hoe ze hun werk doen? De rest is bijzaak. U weet dat persoonlijke presentatie en profilering er wel degelijk toe doen. En u ziet hun potentie. Maar hoe krijg je ze zover?

Personal Branding voor vrouwen

In de afgelopen 20 jaar heb ik ervaren , dat deze vakvrouwen best open blijken te staan voor feedback op hun presentatie. Zeker als dat gebeurt in een veilige omgeving door iemand in wie ze vertrouwen hebben.

Ik bied u een oplossing voor personal branding in de vorm van een Zichtbaarheidsabonnement:
coaching op locatie van een aantal vakvrouwen binnen uw organisatie. Het basisprogramma omvat 4 afspraken van 2 uur per persoon.

 • 2 dagen per maand op locatie/ 3 afspraken van 2 uur per dag
 • doelgericht werken aan hun Personal Branding en presentatie als professional
 • in 6 maanden tijd kunnen zo ca 18 vrouwen deelnemen aan dit programma

Betere doorstroming

Zelfvertrouwen ontwikkelen

Met een evenwichtige profilering bereiden vrouwen die meer in hun mars hebben zich voor op een grotere verantwoordelijkheid. Bewustwording en verandering zijn beide nodig.

Beter zichtbaar

ZICHTBAARHEID ONTWIKKELEN

Zichtbaarheid bevordert de resultaten uit netwerken en vergaderen. Veel vrouwen hebben weerstand tegen netwerken, vooral zij die sterk op de inhoud zijn gericht.

Meer resultaat

COMFORTZONE VERGROTEN

Denkers blijven liever binnen. Door de comfortzone stap voor stap op te rekken en non-verbaal kleine aanpassingen te doen, krijgen ze anderen makkelijker mee en vergroten ze hun impact.

Meer impact met een sterke uitstralingRiet de Vlieger, certified image professional

Mijn naam is Riet de Vlieger. Al ruim 20 jaar help ik onder meer directeuren, leidinggevenden en wetenschappers om zich met meer gemak voor te bereiden op belangrijke momenten, en de gewenste impact te hebben vanaf het moment dat ze binnenstappen.

Ik heb een achtergrond als logopedist. In de loop van de tijd heb ik de Elegant®-methode ontwikkeld die ik heb uitgewerkt in een boek: Elegant (ISBN: 978-94-92123-00-8).

Ik weet dat er veel vakkundige vrouwen zijn, die niet van huis uit hebben meegekregen hoe ze zich moeten profileren. Het is mijn ervaring, dat ze met kleine aanpassingen zichzelf zichtbaarder kunnen maken, en zo hun impact vergroten, ten gunste van uw organisatie.

Ik vind de privacy van mijn klanten heel belangrijk. Daarom staan er weinig namen bij de reacties op deze website. Wilt u weten wat ik voor u of voor uw bedrijf kan betekenen, dan neem ik graag de tijd om daarover van gedachten te wisselen. Bijvoorbeeld aan de telefoon: 0172 – 530590

De laatste tijd word ik vaker voor publicaties en als spreker gevraagd. Hoe ik mij daarbij presenteer is van belang en ik heb daar nooit veel aan gedaan.

Nu werk ik met Riet aan mijn zichtbaarheid en Personal Branding. Daardoor kom ik professioneel op foto’s, en voel ik me krachtiger. Zo versterk ik gaandeweg mijn impact.

S.H., arts en wetenschapper

Ik trainde het team van een Universitair Instituut. In een middag tijd legden ze de basis om een uniforme uitstraling neer te zetten in lijn met de kwaliteit van hun service, terwijl de individualiteit en vrijheid van de teamleden blijft bestaan.

“Nu, een aantal weken na onze training, zie ik dat het advies een blijvende impact heeft op de look en uitstraling van ons team. Mooi!”

Drs. Laura Zondervan, Institute Manager

Het hoofd van een van de afdelingen van een grote verzekeraar hielp ik een uitstraling met meer impact te creëren, speciaal voor haar presentaties voor de Raad van Bestuur.

I.C., Verzekeringen, Amsterdam

Wilt u ook het beste uit de vrouwen bij u in het bedrijf halen?

Hoe kan ik u het best verder helpen?

TRAINING / TEAMBUILDING

Maak uw keuze uit de volgende workshops:

   • The Looks van je Personal Brand
   • Jouw Personal Branding als professional
   • Een professionele uitstraling
   • Non-verbaal is ook een taal
Meer informatie

ZICHTBAARHEIDS ABONNEMENT

Help vrouwen zichzelf te profileren

   • Met 2 dagen per maand op uw locatie
   • Werk ik met ruim 15 vrouwen in 6 maanden
   • Aan hun zichtbaarheid, profilering en impact
   • Mannen ook? Natuurlijk!
Meer informatie